2016_10_generalforsamling

27. oktober 2016

GENERALFORSAMLING 2016

Kasserer Jan Gauger fremlægger regnskabet

Generalforsamling 2016


Torsdag, den 27. oktober 2016 var der generalforsamling i Team Allerød. SuperBrugsen i Lynge var vært for arrangementet, og uddeler Jens-Erik Klose bød velkommen og fortalte om forretningens 107-årige lange historie.


I årets beretning lagde formanden Jørgen Johansen vægt på, at vi nu har fået netværket i gang samt at to nye medlemmer er kommet til.


I årets løb har vi udfordret tidens trends og har på medlemsmøder haft emner som Brexit og Disruption oppe. Jørgen var også stolt af den branding af Allerød, som Team Allerød har skabt i det seneste år. Her tænkte han på de samarbejdsaftaler, vi har indgået med talenter og eliteidrætsfolk - særligt løberen Anna Emilie Møller - der i flere avisoverskrifter kalder Allerød for 'min by'.


Efter generalforsamlingen fik vi et indlæg af Kim Dietrichsen der driver firmaet Sportsmind. Kim er professionel sportscoach, og han fortalte om, hvordan det er at stå bag verdens bedste eliteidrætsudøvere. Han havde nogle gode historier fra den virkelige idrætsverden. Kim tilbyder også coaching og mentaltræning til erhvervsfolk.


Kim Bruun sluttede aftenen af med at minde om Team Allerøds næste netværksmøde mandag, den 7. november. Her holder vi en eksklusiv aften med Allerøds verdenskendte forfatter Jussi Adler-Olsen.


Husk Jeres 'Selfie-bog' denne aften, så I kan få en personlig hilsen fra Jussi skrevet i den.


TEAM ALLERØD


Team Allerød vil udvikle et attraktivt netværk for erhvervslivet og kommunen i Allerød, og fremme kommunens eliteidræt og talentudvikling.

Gennem et nært samarbejde mellem erhvervsliv, Allerød Kommune og de lokale idrætsforeninger vil vi skabe forudsætninger for sportslige resultater og branding af Allerød. Sammen vil vi udvise social ansvarlighed i Allerød.


KONTAKT OS


Team Allerød

v/Jan Gauger, kasserer

Enevangen 83

3450  Allerød

 

T.  24 90 55 04

E.  info@teamallerod.dk

W. www.teamallerod.dk


CVR. 3704 9441

GALLERI: STØTTEAKTIVITETER

Copyright © Team Allerød 2015