Nyt fra dem vi støtter

NYT FRA DEM VI STØTTER

Team Allerød er stolte af at vi gennem flere år har haft mulighed for at støtte op og hjælpe en række eliteidrætsudøvere og talenter, der har potentiale for succes, med at nå nye højder.


Her er et udpluk af resultaterne og hvad støttemodtagerne selv har at sige:

7. juli 2023

En af vores talentfulde støttemodtagere har lige været i action til VM.

 

Vi har modtaget en dugfrisk update fra Oscar Broman Jensen, der netop har vundet bronze ved Junior VM i Orientering.


Løbet blev afviklet i Rumænien, og der var 176 løbere til start.


Oscar kom ind på en meget flot 3. plads, kun 1,16 min. efter vinderen fra Sverige.

 

Stort tillykke til Oscar fra os i Team Allerød’11. april 2023

image8
image2
21341
image7
image6
image5
image4
image3
1243

Kære Team Allerød


I skal have et kæmpe stort tak, fordi I endnu engang har valgt at have vores ryg i det kommende år. Med jeres støtte har vi ressourcer og muligheder for at udvikle og dygtiggøre os på en måde, som ellers ikke havde været mulig - af hjertet tak!


Vi har for nyligt afholdt en Teambuilding-dag for hele Kvindesenior-afdelingen, som optakt til det spændende forår vi går i møde. Vi har sendt et par billeder med, så i kan se nogle af de aktiviteter, der var gang i😊


KS2 nærmer sig så småt sæsonstart, og KS1 er allerede godt i gang, og det er indtil nu blevet til to sejre i de to første kampe.


Vi glæder os til at se hvad foråret bringer, og endnu en gang være med til at repræsentere AFK og Team Allerød rundt omkring på sjællandskefodboldboldbaner


Påskehilsner fra

Kvindesenior⚽️🐣16. december 2022

image0
image1

Kære Team Allerød


Året 2022 nærmer sig sin afslutning og med disse linjer vil vi gerne sige STORT tak for opbakningen endnu et år.


Vi er super stolte af, at i prioriterer samarbejdet med kommunens stærkeste kvindefodboldhold, og vi gør alt for at kvittere støtten og sætte Allerød på landkortet.


Vi ønsker alle Team Allerøds medlemmer en rigtig glædelig jul, og vi glæder os til at fortsætte samarbejdet i 2023.


Mange hilsner fra AFK Kvindesenior 112. december 2022

LB6
B5
B4
LB3
LB2
LB1

Kære Team Allerød


Lillerød Badmintonklub har den 2-3 december 2022 været vært for en turnering med flere af Danmarks bedste spillere.


LB kunne som værter for sæsonens 4. grand prix eliteturnering sent søndag eftermiddag med en vis portion stolthed se tilbage på en forrygende weekend med masser af flot fjer og en turnering, der var til stor tilfredshed fra de deltagende spillere.


Det blev også til mange flotte præstationer fra LB spillere og blandt bronze medaljetagere blev Jonas Jæger i herresingle og Laura Førby og Isabell Christensen i damedouble.


På arrangørernes vegne vil jeg på denne plads gerne rette en stor og velment tak til turneringens hovedsponsor Team Allerød, der igen gjorde det muligt at servicere spillere, ledere og de mange frivillige officials fra nær og fjern på fornemste vis. Uden Team Allerøds støtte kunne det ikke lade sig gøre at afvikle turneringen i dens nuværende form.


Bedste hilsner fra Lillerød Badmintonklub


Team Allerød var til søndagens finaler repræsenteret ved medlem af bestyrelsen, Flemming Elsborg og han stod for - sammen med klubbens to turneringsledere, Søren Toft og Peter Nielsen, overrækkelse af præmiechecks til finaledeltagerne og fotografering til scrapbogen.

 

2. december 2022

Unknown
DMlang2022_1
jwoc2022_2

Kære Team Allerød


Jeg er nu færdig med sæsonen og har haft et forrygende efterår! Det hele startede med at jeg i september blev dansk mester i juniorklasse på lang distance.


2 uger efter var jeg med til det uofficielle Junior EM i Harzen. Her gik det alt over min egen forventning og jeg kom hjem med 2 sølvmedaljer ud af 3 mulige!!


Jeg tog derefter direkte til Schweiz med resten af landsholdet for at træne i bjergene. Efter jeg kom tilbage for den tur, var der kun et mål tilbage for året. Nemlig Junior VM i Portugal i starten af november. Jeg kom derned med måske lidt for store forventninger til mig selv og gjorde mine ikke vildt gode præsentationer bare mere ondt.


Det endte med bedste resultat på mellem og stafet hvor jeg blev nr. 28 på mellem kun 2 minutter fra podiet, og stafet hvor jeg løb sidste tur for det danske førstehold og kom i mål som 8er efter en hård kamp med 2 verdensmestre om 6. pladsen.


Hele det her efterår har jeg fået det hele til at spille til meget bedre end tidligere og jeg er klar til 2023 som bliver mit sidste år som junior.


En god motivation til den tunge vintertræning er at dette efterår har været med til at gøre jeg er blevet nomineret som året orienteringsløber i Danmark.


Stay Strong


Oscar David Broman Jensen

23. september 2022

Kære Team Allerød


Mange tak fordi I vil støtte mig, da jeg har mange stævner i udlandet.


Min stævnesæson startede tidligt i år med et stilarts EM i slut sommerferien. Jeg fik placeret mig til en flot sølvmedalje, og er superstolt. Efterfølgende deltog jeg til Banzai cup i Berlin. Feltet var super stærkt, og det var nogle af de bedste i Europa jeg mødte, så det blev til top 5 til mig.


I sidste weekend deltog jeg i Gladsaxe cup, der vandt jeg guld i Superkata, dvs i en kategori for alle aldersklasser. Det gik fint, og jeg gik derfra med en guldmedalje og en pengepræmie.


Nu sidder jeg i toget på vej til lufthavnen, så jeg kan komme til Budapest. I Budapest stiller jeg op i både junior, men også u21 som er kategorien over min egen.


Jeg håber på det bedste.


Mvh Chia Spiegelhauer

15. september 2022

Kære Team Allerød 


I lørdags fejrede Allerød Fodboldklubs 50 år med kvindefodbolden i AFK og i den anledning fik vi taget et holdbillede i vores meget fine kamptøj. Vi markerede dagen med  en 5-0 sejr over Albertslund.  


Tusind tak for jeres støtte!


Hilsner fra hele kvindesenior 1. 


23. august 2022

Image-2
Image-1
Image
Image-3

Kære Team Allerød


Sommeren har stået på flere turneringer, både indlands og udlands. Højdepunktet for sommeren var helt sikkert EM individuelt i Frankrig, hvor jeg kom ind på et afbud.


Det betød, at jeg var seedet til omkring en 135. plads. Jeg spillede dog to ud af tre gode runder, og endte på en 66. plads ud af 144. Det var dog desværre et slag fra cuttet, så jeg spillede ikke med i finalerunden.


Selvom jeg ikke fik spillet den sidste dag, var det alligevel en rigtig god oplevelse, og jeg fik prøvet at spille i voldsom varme (det var 42 grader i vores ene prøverunde), hvilket er god forberedelse til USA.


Derudover har jeg også spillet DM slagspil, hvor det endte med en 8. plads under svære betingelser på Royal Golf club.


Efter DM begyndte forberedelserne til USA, hvor jeg faktisk allerede er rejst over. Her skal jeg spille for New Mexico State University, mens jeg læser biokemi.


Bh

Emma Bunch

3. august 2022

Falun 1
Falun 2
293949051_7704416166298066_3049339715147558460_n

Nyt fra Mikkel Brunstedt Nørgaard:

 

VM i MTBO i Sverige.


Fantastisk oplevelse som første år i elite-klassen. Velorganiserede, sjove og meget udfordrende løb i svært terræn, hvor evnerne i at læse et kort virkelig blev sat på prøve.


Vi kørte 5 forskellige discipliner, og jeg er ganske tilfreds med mine placeringer i dem alle; Mellemdistance (11. plads), Stafet (7. plads), Langdistance (19. plads), Sprint (20. plads) og Massestart (25. plads).


Jeg er altså startet ud i elite-klassen med en super god fornemmelse, og ser rigtig meget frem til mere!


Næste i kalenderen er U23-VM i Bulgarien i midten af september.

18. juli 2022

8245_20220710_140834_237057751_original
8245_20220710_162546_237080836_original
8245_20220710_111433_237012759_original

Kære Team Allerød

 

Siden I sidst har hørt fra mig, har jeg været en tur til Vitoria-Gasteiz i Spanien for at køre min første Ironman.


En Ironman er 3.8km svøm, 180km cykel og 42.2km løb. Svømningen gik super godt og mere eller mindre efter planen uden at være for hårdt.


Jeg kommer op på cyklen i top10 og kører den anden hurtigste cykeltid, som gør, at jeg efter 180km stiller cyklen som nummer 2. Det var en meget varm dag med 30-35 grader, hvilket rigtigt kunne mærkes til sidst på cyklen og hele løbeturen.


Jeg slutter som nummer 4 i en tid på 8:05:42. 

Jeg er rigtig glad for resultatet og debuten på distancen, men der er også en del, som jeg i bakspejlet ville have gjort anderledes. Det har givet mig en masse læring til fremtiden og samtidig også givet mig ekstra blod på tanden.


Lige nu tager jeg en uges tid uden noget nævneværdig træning, og derefter vil fokus være frem mod næste halvdel af sæsonen 😄

 

De bedste sportslige hilsner,

Tobias Dahl Thomsen 

5. juli 2022

Billede 29.08.2021 09.43.17
Billede 11.09.2021 13.53.05
Billede 22.05.2022 09.22.27

Kære Team Allerød


2022 har desværre været et år, hvor jeg har mærket sportens mørkere side. Jeg sluttede 2021 med et træthedsbrud i benet og at blive testet positiv for COVID, så starten af 2022 var jeg i gang med at bygge op igen. Derefter fik jeg nogle gode ugers træning på de kanariske øer, hvor jeg var afsted af flere omgange og i alt 8 uger.


Desværre pådrog jeg mig en mindre overbelastning lige op til, hvad der skulle have været min første konkurrence i år og måtte droppe at tage til Sydafrika.


Efterfølgende har jeg dog fået skudt min sæson i gang til The Championship i Samorin, Slovakiet. Jeg har dog oplevet nogle store problemer med mit system (lunger og krop), så konkurrencen var på ingen måde i nærheden af det niveau, jeg før har vist.


Desværre har specielt hele 2022 været præget af meget svingende præstationer i træning og en følelse af at være skudt nogle års træning tilbage. Og jeg er netop blevet testet positiv for overanstrengelses astma og allergi for stort set alle græs- og træsorter, hvor allergien for græspollen er skræmmende slemt.


Jeg håber og krydser fingrer for, at medicin mod dette kan medvirke til at vende det hele om, så jeg kan komme tilbage til noget af det, jeg før har leveret.


Støtten fra Team Allerød er med til, at jeg trods denne mængde af modgang stadig kan holde hovedet en anelse oppe og lige så fortsat udleve min drøm som professionel triatlet.


Bedste hilsner

Tobias Thomsen

 

13. juni 2022

Bordtennis 2
Bordtennis 1

TEAM ALLERØD FORTSÆTTER SAMARBEJDET MED BORDTENNISPIGER

 

Team Allerød har besluttet at fortsætte samarbejdet med Emma og Sofie Eckeroth fra Allerød Bordtennisklub.


Det er allerede blevet til en masse gode resultater, bl.a. blev de nr. 1 og 2 i pige single ved Ungdom DM i 2021, og begge er nu en del af det danske ungdomslandshold for dame juniorer.


I den kommende tid går turen til Barcelona, til en WTT turnering mod nogle af verdens bedste spillere.


Vi markerede fortsættelsen af samarbejdet og mødte op til en træningsaften i Lillerødhallen tirsdag, den 24. maj 2022.


På billedet overrækker formand Karsten Längerich og kasserer Jan Gauger den flotte Mobilepay til bordtennispigerne.

 

23. februar 2022

Flere medaljer til Allerød – med støtte fra Team Allerød

 

Kære Team Allerød,


Vi (Anna, Emilie, Marie, Mathilde og Karoline) fra Lillerød Rope Skipping Team vil gerne sige mange tusind tak for jeres støtte til Virtual World Championships 2021.


Vi har for nyligt fået resultaterne, og vi er meget stolte af at kunne fortælle jer, at vi kan kalde os Virtual World Champions in Female Double Dutch Overall – altså kan vi kalde os virtuelle verdensmestre i Double Dutch kvinderækken.


Dette betyder, at vi er det bedste hold sammenlagt i de fire double dutch discipliner (Double Dutch Speed Relay, Double Dutch Speed Sprint, Double Dutch Single Freestyle, Double Dutch Pair Freestyle)


Derudover har vi vundet en del disciplinmedaljer, som vi også er meget stolte af:


  • Double Dutch Speed Relay – Female: Guld (Anna, Karoline, Marie & Mathilde)
  • Double Dutch Speed Sprint – Female: Guld (Anna, Karoline & Marie)
  • Double Dutch Single Freestyle – Female: Sølv (Anna, Emilie & Karoline)
  • Double Dutch Pair Freestyle – Female: Bronze (Anna, Karoline, Marie & Mathilde)
  • Single Rope Individual Freestyle – Female: Bronze (Marie)
  • Single Rope Pairs Freestyle  – Female: Sølv (Marie & Mathilde)


Vi er meget overvældet og glade for de vilde resultater, som vi har opnået, og vil endnu engang gerne sige mange tak for støtten - den sætter vi utrolig stor pris på!


Kærlig hilsen,

Anna, Emilie, Marie, Mathilde og Karoline fra Lillerød Rope Skipping Team


 

7. december 2021

264954046_1033708510817337_7387580187806532194_n
264778038_1033708490817339_4619475744616227259_n
264682634_1033708427484012_2575688793620983432_n
264653741_1033708417484013_8964154226884735468_n
264231194_1033708560817332_7587880758362300119_n

Grand Prix Turnering igen i Allerød

 

I weekenden 3.-5. december afviklede Lillerød Badmintonklub igen Grand Prix-stævne, hvor toppen at dansk badminton dystede. Team Allerød var med til at trække stævnet til byen, og mødte naturligvis også op til præmieoverrækkelserne.


Se mere her: 


https://www.facebook.com/groups/123117091103848/permalink/4548623161886530/

 

14. oktober 2021

Mikkel 1
Mikkel 2
Mikkel 3
Mikkel 4

En beretning fra EM i Portugal


Mikkel der modtog Team Allerøds Talentpris 2021 har lige været til EM i Portugal, og kørt sine sidste internationale konkurrencer som junior.


Mikkel kørte 4 discipliner; Sprint, Mellemdistance, Langdistance og Stafet i MTBO og kommenterer selv her:


"På sprinten gik det fremragende, og jeg vandt guld med 26 sekunder ned til 2. Pladsen, hvilket er en del på en sprint som tog under 17 minutter samlet


Mellemdistancen gik mindre godt, og jeg taber tid fra start på at køre forkert. Dog blev det til en 3. Plads og en bronzemedalje, 37 sekunder fra guldet, hvilket jeg jo ikke kan være helt utilfreds med.


Langdistancen gik også super godt, og jeg vandt guld igen, igen med 26 sekunder ned til 2. Pladsen, på trods af at jeg taber omkring et minut på sidste del af banen.


Stafetten gik for mit vedkommende super godt, og jeg kørte 2. tur (ud af 3 ture). Jeg kom i mål halvandet minut foran konkurrenterne, men vores sidste mand lykkedes med at blive fuldstændig væk og tabte 17

minutter... Altså ikke et resultat man kan prale af


Fantastisk afslutning på sæsonen og min tid som junior!"

11. september 2021

IMG_2320
IMG_2321
IMG_2323

Team Allerøds Talentpris 2021 blev overrakt til Mikkel Brunstedt Nørgaard


I forbindelse med Allerød Folkemøde blev årets talentpris uddelt. Med prisen følger 10.000 kr. fra Team Allerød.


Årets pris gik til mountainbike orienteringstalentet Mikkel Brunstedt

Nørgaard, og han var ét stort smil, da han modtog prisen på Mungo Parks lille hyggelige scene.
10. september 2021

Oscar 1
Oscar 2

"Kære Team Allerød.


Sæsonen er endelig begyndt rigtigt for mig og jeg er kommet forbi en skade fra sidste år. Det er jeg kommet rigtig godt over med en guldmedalje til Sjællandsmesterskaberne på sprint distancen i foråret og sølv (kun 3 sekunder efter guldet) til Danmarksmesterskaberne I samme distance.


Derefter fik jeg en forrygende sommer hvor jeg blev udtaget til Junior VM i Tyrkiet, hvor jeg er med som yngste dreng i år!


Så nu er det tid til jeg tager afsted til VM. Jeg har haft en næsten perfekt optakt med DM i Sidste weekend på mellemdistancen. Det var et rigtig hårdt løb med over 10% stigning på ruten. Men jeg fik gennemført min plan ordentligt og endte med at vinde H18!


Sammen med det var jeg næstbedst af de 6 danskere der skal med til VM, da det er op til 20 år til VM.


Ha´ det godt

Oscar David Broman Jensen

27.  august2021

"Kære Team Allerød


Jeg er nu efter en hård sommer med konkurrencer og træning blevet udtaget til at løbe junior VM i Tyrkiet den 5.-10. september.


Udtagelsen var mit primære mål for sæsonen og nu glæder jeg mig rigtig meget til at repræsentere Danmark igen. Det bliver et hårdt program med alle distancer; sprint, mellem kvalifikation, mellem finale, lang og stafet.


Hilsen

Theis Munktved"

25. marts 2021

Modtager af Team Allerøds Talentpris 2020:


Alfred Wulf-Andersen, Lillerød Ropeskipping Team

 

Lørdag, den 20. marts overraskede vi prismodtageren Alfred. P.g.a. Covid-restriktionerne har det ikke været muligt at overrække prisen før nu.


Sammen med de øvrige elite-skippere var Alfred i Lillerød Hallerne denne lørdag, og vi lokkede dem alle ud i regnvejret, hvor vi afslørede modtageren af prisen.


Alfred er den eneste dreng på holdet, og jublen blandt holdkammeraterne var stor og højlydt, da han modtog prisen.


Med Talentprisen følger 10.000 kr. fra Team Allerød,

som vi håber kan gøre en forskel for Alfred i hans videre udvikling og i jagten på succes og medaljer. STORT tillykke til Alfred.

TEAM ALLERØD


Team Allerød vil udvikle et attraktivt netværk for erhvervslivet og kommunen i Allerød, og fremme kommunens eliteidræt og talentudvikling.

Gennem et nært samarbejde mellem erhvervsliv, Allerød Kommune og de lokale idrætsforeninger vil vi skabe forudsætninger for sportslige resultater og branding af Allerød. Sammen vil vi udvise social ansvarlighed i Allerød.


KONTAKT OS


Team Allerød

v/Jan Gauger, kasserer

Enevangen 83

3450  Allerød

 

T.  24 90 55 04

E.  info@teamallerod.dk

W. www.teamallerod.dk


CVR. 3704 9441

GALLERI: STØTTEAKTIVITETER

Copyright © Team Allerød 2015