2016_11_Jussi

7. november 2016

ALLERØDAFTEN MED JUSSI

Kasserer Jan Gauger fremlægger regnskabet

Allerødaften med Jussi


Mandag, den 7. november 2016 havde Team Allerød inviteret til en aften om Allerød.


På scenen i Nordsjællands Konferencecenter stod vores verdenskendte lokale krimiforfatter Jussi Adler-Olsen. Guidet af Mads Hussing, redaktør på Allerød Nyt, fortalte Jussi om hans forhold til Allerød. Byen som betyder så meget for Jussi, og som også er en vigtig del af hans afdeling Q-bøger. Jussi underholdt også med historier om, hvor han henter sin inspiration, og hvorfor figurerne i hans bøger (Rosa, Carl Mørck og Assad) er blevet som de er. Fra den næsten fyldte sal var der mange spørgsmål til Jussis seneste bog Selfies. Et underholdende foredrag fra en veloplagt Jussi, som Allerød virkelig kan være stolt af.


Før Jussis besøg var Team Allerøds medlemmer samlet i restauranten, hvor vi fik besøg af Maj Howardtsen fra Sigma Swim. Team Allerød har her i sommeren støttet Maj og hendes svømmekollega Marina Heller Hansen i deres jagt på EM-medaljer til december.


Maj fortalte om hendes aktuelle fokus på den rejse, og hun kom blandt andet ind på, at én af de afgørende faktorer for hende er den dygtige udenlandske Sigma-træner, som har skabt struktur og fokus i træningen, hvilket virkelig giver pigerne troen på, at de kan nå medaljeskamlen. Følg Maj og Marina på Team Allerøds Facebookvæg.

 

(fotos: til venstre: Maj Howardtsen og Jørgen Johansen. Nedenfor: Jørgen byder velkommen i salen. 2 fotos af de mange gæster. Mads Hussing og Jussi)


LINK TIL ARTIKEL I ALLERØD-NYT >>


TEAM ALLERØD


Team Allerød vil udvikle et attraktivt netværk for erhvervslivet og kommunen i Allerød, og fremme kommunens eliteidræt og talentudvikling.

Gennem et nært samarbejde mellem erhvervsliv, Allerød Kommune og de lokale idrætsforeninger vil vi skabe forudsætninger for sportslige resultater og branding af Allerød. Sammen vil vi udvise social ansvarlighed i Allerød.


KONTAKT OS


Team Allerød

v/Jan Gauger, kasserer

Enevangen 83

3450  Allerød

 

T.  24 90 55 04

E.  info@teamallerod.dk

W. www.teamallerod.dk


CVR. 3704 9441

GALLERI: STØTTEAKTIVITETER

Copyright © Team Allerød 2015